Zagreb i Sutjeska za kraj jeseni

Sutjeska- Crvena Zvezda

Zagreb je prošli tjedan nakon Barcelone doživio drugi poraz sezone. Prešov je bio bolji u nesvakidašnjoj završnici utakmice, gdje je Krištopans strpao  jednu bombu u Šegine rašlje sa zvukom sirene.

Iako je David Špiler ostao u Zagrebu zbog problema s ložom, iako su Šego i Pešić zajedno imali 5 obrana, iako je Kopljar prije utakmice imao nekoliko dana problemu s temperaturom, Zagreb je opet imao egal 10 sekundi prije kraja.

- Suparnik nije bolji, razlika u kvaliteti je na našoj strani, suci su bili odlični, ali mi jednostavno nismo bili pravi - mirno i iskreno je dan poslije govorio Ivica Obrvan, čije riječi prenose Sportske novosti.

- Nismo pokazali razinu koja nas je krasila u posljednje vrijeme. Ljut sam jer sam želio sa stilom završiti polusezonu, makar mislim da je i bez toga bila odlična.

Mnogi Zagrebovi igrači su već jučer trebali javiti izborniku Goluži na pripremama u Karlovcu, a danas će samo na kratko 'pobjeći' kako bi odradili Sutjesku, koja je uz Izviđač najslabija momčad lige i tu ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Nikšićani su baš u utakmicama sa Zvezdom i Izviđačem na svom parketu uzeli prve bode, na koje su čekali mjesecima od početka lige. U Zagreb dolaze nakon -8 kod Metalurga u Skopju.

- O Zagrebu ne treba puno trošiti riječi. Igrači poput Balića, Gala, Horvata i Štrleka dobro su poznati i priznati. Nismo u priliki prijetiti, pogotovo ne Zagrebu - izjavio je pivot Stefan Čizmović za portal Vijesti.me.

- Mogu samo obećati da ćemo dati maksimum. Meč protiv rukometnog velikana za nas predstavlja veliko iskustvo.

Zbog ozljede trener Mušikić ne može računati na pivota Vladimira Radulovića.